HET BEST PASSENDE HUIS

Energieslim op alle fronten

Bungalette woningen worden zeer energiezuinig gebouwd. Alle toegepaste materialen zijn uitgekozen op basis van de hoge isolatiewaardes. Dit ziet u als eindgebruiker dan ook direct terug in de RC waardes.

Comfort alom
Het dak van uw Bungalette wordt voorzien van 6 zonnepanelen, de warmtepomp zorgt zowel in de zomer als in de winter voor een aangename temperatuur in de woning. De hele woning is voorzien van vloerverwarming, er zijn dus geen radiatoren waarmee u bij het inrichten van de woning rekening mee hoeft te houden.

Zeer duurzame investering!
Kiezen voor de Bungalette betekent dat u duurzaam investeert in een prachtig ontworpen woning met laag energieverbruik. Tijdens de bouw van uw Bungalette gaan we ook op zeer verantwoorde manier om met de benodigde grondstoffen, de omliggende natuur en milieu. Zo beperken we, onder andere, de afvalstroom tot een minimum.

Uw ideale thuis
Duurzaam en comfortabel: dat waren belangrijke uitgangspunten bij het ontwerp van de Bungalette. De luchtwarmtepomp zorgt voor de verwarming van de woning. Dankzij vloerverwarming en -koeling heeft de woning dag en nacht, in ieder seizoen dezelfde temperatuur. En door de goede isolatie blijft het ook zo. Voor deze technische installaties werken we dan ook uitsluitend met gerenommeerde merken.

Gasloos, laag energieverbruik en minder stoffig!
De woning is niet aangesloten op het gasnet en uw energierekening is gemiddeld genomen laag. Wist u dat alle systemen ook zorgen ook voor minder stof in uw huis, waardoor uw leefomgeving nog gezonder is! Uw Bungalette is hiermee (met een EPC van slechts 0,4 en een Energielabel A) op duurzame wijze ingericht op de toekomst.

Wilt u de Bungalette brochure ontvangen?

Uw Bungalette: uitermate goed geïsoleerd!

Het best passende huis

Met een tarief van slechts €450,- per m³ kunnen we u een zeer interessante en comfortabele woning aanbieden. Naast deze betaalbaarheid zorgen onderstaande Rc waardes (Rc per m²/KW) ervoor dat u er het gehele jaar prima bij zit:

  • vloer: ≥ 5,0
  • buitenwanden: ≥ 4,5
  • dak: ≥ 6,0

Zoals gezegd is uw Bungalette in de basis al gasloos. Maar daar eindigt uw toekomstbestendige woning natuurlijk niet mee:

> 6 indaks gemonteerde zonnepanelen
> een WTW ventilatie systeem
> een luchtwarmtepomp
> een 230 liter boiler
> vloerverwarming door de gehele woning, noem het maar op…..

Alles voor een gezond en aangenaam klimaat! Meer weten? Vraag de brochure aan!

Terug naar boven