Van wens naar woning...

Op zoek naar een vrijstaande, gelijkvloerse woning die ook nog eens betaalbaar is? Dan bent u hier op het juiste adres. Laten we samen deze droom eens stapsgewijs realiseren.

Ontzorgen, mee denken, doen wat we zeggen, een korte bouwtijd, gemak en comfort. Het team achter de Bungalette woning staat hier garant voor!

 

Stap 1./ Uw ontmoeting met Bungalette

Hoe wenselijk: levensloopbestendig wonen, alle benodigde ruimtes op de begane grond. Een duurzame woning die gebouwd is voor uw gemak. Als dit is wat u aanspreekt; maak dan direct de vrijblijvende kennismakingsafspraak met Bungalette. We vertellen u er graag alles over.

Bedenk dat Bungalette een uitontwikkeld woonconcept is. Specialisten op elk vakgebied hebben voor u de beste keuzes al gemaakt. Wel zo makkelijk toch…

 

Stap 2./ Toetsing bij uw gemeente

Geïnteresseerd? We gaan het plan aan uw gemeente voorleggen. De architect heeft reeds rekening gehouden met het ontwerp dat Bungalette in principe in iedere gemeente gebouwd kan en mag worden. Bungalette is zo in te richten dat deze in ieder bouwvlak past en op gaat in de omliggende bebouwing.

 

Stap 3./ Vergunningen aanvragen

De gemeente heeft het plan goedgekeurd! Fijn, dan gaan we de omgevingsvergunning voor u aanvragen. Deze papierwinkel regelen wij voor u.

Zodra deze is goedgekeurd, komen we andermaal samen om alles nog eens door te spreken: van de technische installaties tot het aantal gewenste zonnepanelen. De zogenaamde puntjes op de i. Hierna stellen we de aanneemovereenkomst voor u op.

 

Stap 4./ Starten maar met die bouw

Nu gaat het hard! We hebben samen de concrete planning voor ogen, de grondwerkzaamheden, aanvoer van bouwmaterialen: alles gaat nu in sneltreinvaart! U zult zien en ervaren hoe snel de casco woning wordt neergezet. Wist u dat de bouw van een Bungalette slechts 6 maanden in beslag neemt?

 

Stap 5./ Oplevering van uw Bungalette

Stap voor stap heeft de aannemer toegewerkt naar dit moment. De oplevering: de woning is klaar. Altijd een bijzonder gevoel en moment. Conform planning dragen we met alle plezier de sleutel van uw nieuwe thuis aan u over.

 

Stap 6./ Starten met genieten!

Het genieten kan (bijna) beginnen voor u. De inrichting, verhuizing, aankleding… voor u nog een paar te nemen hordes. Maar bedenk: uw nieuwbouw woning is nu wel voor jaren af en klaar. Onderhoud is de eerstkomende tijd echt niet nodig.

En mocht er nu toch nog iets zijn: onze service gaat ver. Onze vakmensen staan nog altijd voor u klaar! Het hebben van het WoningBorg en/of Bouwgarant label maken we iedere dag weer waar!

Terug naar boven