Service, kwaliteit en vakmanschap!

Alles gericht op u als toekomstige bewoner!

Volop garantie

Om met het belangrijkste te beginnen: uw Bungalette wordt altijd onder Woningborg- of Bouwgarant garantie gebouwd. Hiermee is de bouw van uw nieuwe thuis altijd gegarandeerd en dat geeft u veel zekerheid.

Deze garantie heeft betrekking op eventuele faillissementen bij leveranciers, maar vormt ook de waarborging van de bouwkundige kwaliteit van uw Bungalette. Wij werken voor u vanuit het principe: afspraak = afspraak.

 

Een gerust hart..

Een huis bouwen is natuurlijk spannend, maar moet vooral ook leuk zijn. Met een gerust hart…. Vanaf het allereerste moment weet u waar u aan toe bent. Zo maken we het voor u zo gemakkelijk mogelijk, vanaf uw aankoop tot aan de sleuteloverdracht van uw Bungalette!

U staat centraal!

De aannemer neemt alles voor u uit handen. We werken met lokale bouwpartners die uw woonomgeving zelf goed kennen. Zo hebben we altijd betrokkenheid en korte communicatielijnen. Vanuit dit principe werken we vanaf dag 1 toe naar de feestelijke oplevering.

 

Typische kenmerken van Bungalette

Kenmerken die ons typeren zijn de hoge servicegraad, de kwaliteit van alle materialen en het vakmanschap waarmee uw Bungalette nieuwbouwwoning wordt gerealiseerd.

Alles is hierin gericht op u, als toekomstige bewoner. Zaken als een korte bouwtijd (dus kort dubbele lasten!), het gebruik van hoogwaardige materialen én de vakkundige afwerking met oog voor detail levert voor u allemaal fijne zekerheden op.

Meer weten over de toegevoegde waarde van een Bungalette woning voor uw situatie? Neem hier contact met ons op en we informeren u vrijblijvend over alle voordelen.

Terug naar boven