Gezocht: een gelijkvloerse nieuwbouw woning?

Iedereen een Bungalette

We hebben gemerkt dat de Bungalette een populair woonconcept is. We begrijpen dat, want het slimme ontwerp is gebaseerd op betaalbaarheid en efficiëntie.

Met deze gelijkvloerse en ruime nieuwbouwwoning hebben we een luxe woonoplossing in handen, natuurlijk voorzien van álle klimaat-, energie-, en onderhoudsoplossingen. Naar wens is Bungalette vrijstaand of geschakeld uit te voeren.

Uw woondroom begint met een Bungalette

We bouwen Bungalettes niet alleen rechtstreeks voor particulieren, ook projectontwikkelaars en lokale overheden kunnen kiezen voor deze woningen. Vooral omdat dit concept zich prima leent voor levensloopbestendig wonen. En bovendien heel duurzaam kan worden gebouwd.

Bungalette is uitstekend in staat gebleken een plek te creëren waar men zich snel thuis voelt, zich kan ontspannen. En dat is toch de essentie van optimaal woongenot.

Op een Bungalette woning kunt u bouwen!

De oplossing voor de toekomst!

In ons land is op veel plekken de woningvraag niet in balans met het aanbod. Met alle gevolgen van dien. Een goede doorstroming zou meer evenwicht kunnen betekenen. Waarmee meer woningzoekers, ook starters, betere kansen krijgen.

Ons product biedt nieuwe kansen voor de ‘ervaren generatie’, de oudere actieven, die we een passende woon-oplossing willen bieden. Door te gaan wonen in een Bungalette kunt u een mooie stap kunnen maken, voorbereid op de toekomst. En daarmee biedt u direct ruimte voor anderen die weer stappen kunnen maken in hun wooncarrière.

Economisch slim alternatief

De woning is compleet uitontwikkeld, alle keuzes in steen, dakpan en gevelbekleding hebben we al voor u gemaakt. Opmerkelijk is de snelle bouwtijd van ongeveer 6 maanden. De bouwsom van de Bungalette ligt tussen de €250.000,- en €299.500,- inclusief BTW.

Daarmee is het voor ouderen een slim alternatief, en veelal met een kleine, of zelfs zonder hypotheek bereikbaar. Maar de Bungalette is uiteraard ook een perfecte belegging/huurwoning. Laat u verrassen!

Wilt u de Bungalette brochure ontvangen?

 

Sfeerimpressie rondom Bungalette woning

Kansen voor uw organisatie?

Met de Bungalette kunnen we ook voor gemeenten, corporaties, beleggers, particulieren of ontwikkelaars een prachtige oplossing bieden voor een actuele woningbehoefte. We gaan dus graag een open gesprek met u aan. Wellicht kunnen we ook in uw organisatie of gemeente kansen creëren voor dit bijzondere woonproduct.

Bungalette draagt altijd bij aan de sfeer en de woonbeleving. Een tijdloos, fris ontwerp in combinatie met een vertrouwde indeling. Op duurzame wijze ingericht op de toekomst.

Contact?

Interesse om samen verder te filosoferen over de kansen en mogelijkheden? Vul het contactformulier in of e-mail naar info@bungalette.nl We nemen snel contact met u op!

Terug naar boven