Nieuwbouw:
direct voordelig!

Voordelen van nieuwbouw toegelicht

Wat leuk dat u dit aan het lezen bent. Natuurlijk is het hier praten voor eigen parochie… maar we maken toch graag even kort en bondig voor u inzichtelijk waarom de keuze voor nieuwbouw ten opzichte van bestaande bouw een hele verstandige is. Zowel voor uw rust als (niet onbelangrijk): uw portemonnee!

1./
U betaalt géén overdrachtsbelasting van 10,4%
Een nieuwbouwwoning koopt u altijd vrij op naam (v.o.n.). Dit houdt in dat u geen overdrachtsbelasting van 10,4% betaalt. Daarnaast zijn kosten voor de notaris en kadaster al inbegrepen in de koopprijs.

2./
U heeft nauwelijks tot geen onderhoudskosten
Hoe geruststellend en tijdbesparend… in de eerste jaren heeft u echt nauwelijks onderhoudskosten aan uw woning. Natuurlijk, bij oplevering van uw nieuwbouwwoning heeft u een hoop gedaan, maar daarna hoeft u heel lang helemaal niets te (laten) doen. En dit merkt u iedere maand weer in uw portemonnee en in de extra vrije tijd.

3./
Direct is alles naar eigen smaak
Hoe fijn, direct vanaf dag 1 is uw woning volledig naar eigen smaak ingericht: de woning is al compleet voorzien van de nieuwste materialen en via eventueel meer- en minderwerk richt u het helemaal in zoals u het wilt: de binnendeuren, keuken, tuin: bedenk het (veel plezier op Pinterest) en laat het uitvoeren.

4./
Enorm energiezuinig
U woont zó energiezuinig; nieuwbouw is enorm goed geïsoleerd en voorzien van vele comfort verhogende apparaten: zonnepanelen voor het opwekken van uw eigen energie, vloerverwarming in alle leefruimten, geen geluidsoverlast door de uitstekende isolatie, het hele jaar door dezelfde aangename binnentemperatuur, betere luchtkwaliteit, minder stof in huis, dubbelglas en natuurlijk gasloos!

Dus veel meer comfort en ook nog eens goedkoper in maandlasten. Wat een ideale combi!

5./
Vaste prijs, geen overbiedingen
Wat een gedoe de laatste jaren: ziet u een leuke woning op funda, belt u al direct de makelaar en krijgt u als nog te horen: u bent nummer zoveel, u kunt dan en dan 20 minuten de woning komen bezoeken…
Bij nieuwbouwhuizen staat de koopprijs vast, u heeft geen last van overbieden en dus geen stress en irritatie daarover.

6./
Van een huis naar uw eigen thuis!
Wat is nou het belangrijkste aan een huis? Juist, dat het als een thuis voelt. Een praktische indeling met daardoor meer leefruimte, een aangenaam binnenklimaat in zomer (gekoeld) én winter (verwarmt) en volop comfort door de moderne technische installaties.
En het mooie is: uw huis stijgt sneller in waarde! Zelfs al tijdens de bouw zien we in de praktijk dat een behoorlijke waardestijging echt geen uitzondering is.

Terug naar boven